Ervaringen

Floric haalt haar kracht uit het netwerk. Daarom zijn we trots op de groep van enthousiaste (young) professionals en ambitieuze ondernemers die deelnemen aan de programma’s en trainingen. En blij dat onze deelnemers hun ervaringen delen. Waar ligt jouw ontwikkelbehoefte? Laat je inspireren door de ervaringen #groeigenoten. 

Succes verhalen

 • William van den Berg
  William van den Berg
  bQurius

  Matthijs, je enthousiasme is aanstekelijk en daarnaast kan je ook een warme omgeving creëren waarin wij als deelnemers ons vrij voelen om te zeggen wat we willen zeggen, niet te veel en niet te weinig.

  Tuinbouw Toekomst
 • Ruben Kalkman
  Ruben Kalkman
  Bom Group

  Door de variatie in bedrijven en personen die deelnemen aan het Young Avag programma heb ik geleerd om (toekomstige) uitdagingen op een andere manier te benaderen en te overwinnen!

  Young AVAG
 • Nicole van Langen
  Nicole van Langen
  Amigo Plant

  Denkwijzen en ideeën van anderen hebben mij aan het denken gezet in richtingen die ik zelf nog niet had gezien!

  Young Executives
 • Christiaan Luijendijk
  Christiaan Luijendijk
  Noordhuys Tomatoes

  Yex heeft mij geleerd om meer voor mezelf op te komen en mezelf op de eerste plek te zetten. De uitkomst hiervan is uiteindelijk dat je beter gaat presteren, delegeren, prioriteiten stellen en een goed team om je heen gaat zoeken.

  Young Executives
 • Angela Luijten
  Angela Luijten
  Hoogendoorn

  Buiten je comfort-zone treden, is de weg waarmee je enorme persoonlijke groei kan realiseren. Het Young AVAG programma daagt je uit om je blik te verruimen en inspiratie op te doen voor nieuwe toepassingen in de tuinbouwsector.

  Young AVAG
 • Tico van Leeuwen
  Tico van Leeuwen
  Grodan

  Het meest fascinerende is toch wel het groepsproces. We zijn in een geringe tijd naar elkaar toegegroeid, hebben van elkaar geleerd, leuke & leerzame ervaringen opgedaan en bovenal een gezellige tijd gehad.

  Young AVAG
 • Brigitte Nugteren
  Brigitte Nugteren
  Ridder Drive Systems B.V.

  Young AVAG heeft mij de unieke gelegenheid gegeven om een netwerk op te bouwen binnen de sector en me persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen, door te sparren met andere young professionals over de ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector.

  Young AVAG
 • Stefan Bron
  Stefan Bron
  Priva

  Young AVAG geeft een positieve boost aan je ontwikkeling en netwerk in de tuinbouwsector.

  Young AVAG
Florpartners