#groeigenoten

Coaching

Coaching

Op zoek naar
de juiste groei?

Wil je sparren over een specifieke persoonlijke uitdaging? Ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling maar weet je nog niet precies wat het is? Of heb je een communicatie, strategisch of organisatievraagstuk? We helpen je graag verder door je geregeld de spiegel voor te houden, je uit te dagen je grenzen te bepalen of juist te verleggen en je op persoonlijk vlak en als ondernemer te laten groeien.  

Onze coaches

 • Vera de Jong

  Coach

  Vera de Jong

  Expertise: Communicatie & Systemisch Werk
  Eigenschappen: Verbinden, Benoemen & Ontwikkelen
  Vraagstukken: Communicatie, Interactie & Teamdynamiek

  Ik ben Vera. ‘Coaching’ vind ik een lastig woord. Voor mij hing er lang een negatieve connotatie aan. Ik associeerde het met zwak zijn en het niet zelf kunnen. Terwijl dat helemaal niet nodig of waar is. Coaching heeft niets te maken met iets repareren wat stuk is. Het gaat erom om er alles uit je zelf te halen. Te maximaliseren. Topsport. Voor sommige is dat meer uitdaging op te zoeken. En voor andere juist een stapje terug nemen. Mijn rol is het dan ook om jou daar bewust van te laten worden. Jou de spiegel voor te houden en keuzes te laten maken.    

  Bij mij kan je terecht voor allerlei vraagstukken rondom communicatie, interactie en teamdynamieken.  

  Kom je steeds weer dezelfde patronen tegen en lukt het je niet deze te doorbreken? Laten we dan samen onderzoeken wat deze patronen in stand houdt en wat jij nodig hebt om stappen te zetten.

 • Mark Zwinkels

  Coach

  Mark Zwinkels

  Expertise: Leiderschap, verander- & competentiemanagement
  Eigenschappen: Ontwikkelen, spiegelen & motiveren
  Vraagstukken: Leiderschap, Teamdynamiek

  Ik ben Mark. Geboren en getogen Westlander. Opgevoed volgens aloude (tuinders)motto’s als ‘van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan’ en ‘niet lullen maar poetsen’.

  Dit heeft mij in de basis gevormd. Tijdens de eerste 15 jaar van mijn werkende leven heb ik gelukkig ook geleerd om slim te werken. En vooral dat dit goed samen gaat met hard werken, zeker in de rol als leidinggevende of werkgever. Kortom, om alles uit jezelf te halen is het (ook) van belang om de omgeving mee te krijgen. En hoe zet je dit in om jouw doelen te bereiken? Het ontwikkelen van je leiderschaps-skills, wat bij jou past; goed luisteren, competentiemanagement, communicatie, spiegelen, anderen beter maken en natuurlijk jezelf ontwikkelen.

  Alles wat we doen is ‘actie – reactie’. Jouw actie leidt bij de ander tot een reactie. En deze reactie verandert pas als er een andere actie van jou aan ten grondslag ligt. Ofwel, hoe moet jij jóuw actie aanpassen om de voor jou gewenste reactie te krijgen? Wat zou het je bijvoorbeeld opleveren als je jouw mening in een discussie met een '?' eindigt in plaats van met een '!' ?

  Ik ga graag met je op onderzoek uit voor leider/coach jij bent en waar we op door kunnen ontwikkelen. Vergelijk het maar met een teamsport; de coach coacht het team, maar wie coacht eigenlijk de coach?

Florpartners