Programma’s

Young AVAG

AVAG, de brancheorganisatie voor tuinbouwtechniek, initieerde Young AVAG en vroeg Floric de verantwoordelijkheid voor dit programma te dragen. Young AVAG is een ontwikkelprogramma waar “Groeien” centraal staat, exclusief voor talenten van AVAG-leden.

In cycli van twee jaar groeien de deelnemers in competenties, in vaardigheden, inhoudelijk en ook in hun netwerk. Met dit programma verbreedt Floric de wereld van tuinbouwtechniek talent, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Aan bod komen thema’s die van strategisch belang zijn voor de AVAG bedrijven én de young potentials. Denk aan clustervorming, investeringsklimaat, duurzaamheid, cultuur, technologie en “de internationale klant”. Het is een programma dat de deelnemers een andere kijk op hun eigen leefwereld geeft: wie is mijn klant nu écht? Hoe zijn we gefinancierd? Wat is de invloed van cultuur op mij en mijn bedrijf? Wat is mijn kracht nu eigenlijk? En wat maakt dat we als sector er over 10 jaar nog steeds kunnen zijn? 

De deelnemers worden uitgedaagd om persoonlijke vraagstukken op te pakken en vormen en hechte band gedurende twee jaar. Met dit programma toont AVAG het belang van investeren in human capital en creëert ze een platform waar nieuwe netwerken en ideeën uit ontspruiten.

Ruben Kalkman
Bom Group
Door de variatie in bedrijven en personen die deelnemen aan het Young Avag programma heb ik geleerd om (toekomstige) uitdagingen op een andere manier te benaderen en te overwinnen!
Young AVAG
Angela Luijten
Hoogendoorn
Buiten je comfort-zone treden, is de weg waarmee je enorme persoonlijke groei kan realiseren. Het Young AVAG programma daagt je uit om je blik te verruimen en inspiratie op te doen voor nieuwe toepassingen in de tuinbouwsector.
Young AVAG
Tico van Leeuwen
Grodan
Het meest fascinerende is toch wel het groepsproces. We zijn in een geringe tijd naar elkaar toegegroeid, hebben van elkaar geleerd, leuke & leerzame ervaringen opgedaan en bovenal een gezellige tijd gehad.
Young AVAG
Brigitte Nugteren
Ridder Drive Systems B.V.
Young AVAG heeft mij de unieke gelegenheid gegeven om een netwerk op te bouwen binnen de sector en me persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen, door te sparren met andere young professionals over de ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector.
Young AVAG
Stefan Bron
Priva
Young AVAG geeft een positieve boost aan je ontwikkeling en netwerk in de tuinbouwsector.
Young AVAG
  • Initiatiefnemer(s) AVAG
  • Deelnemers Talenten van bedrijven aangesloten bij AVAG
  • Rol Floric Eindverantwoordelijk en organisator
  • Tijdsduur 2 jaar
  • Groepsgrootte 15-20 talenten
  • Status Lopend
  • Extra informatie

    Interesse? Check youngavag.nl

In samenwerking met

Heb je interesse om deel te
nemen aan één van de programma’s
of wil jij een programma op maat?