Programma’s

Young Capital

Als mens groei je continu, je gaat van fase naar fase. Young Capital is een doorlopend leiderschapsprogramma voor de scholieren en young professionals werkzaam bij Pligt Professionals. Young Capital richt zich op de eerste fases van het werkzame bestaan.  

De scholier proeven aan het bedrijfsleven en de starters ervaren hoe het is om écht deel van het bedrijf te zijn. Het programma stimuleert om na te denken over je eigen wensen, om bewuste keuzes te maken op werk en met elkaar in gesprek te komen. Met het Young Capital programma wil Pligt Professionals jonge talentvolle medewerkers boeien, binden en laten groeien.  

De scholieren en starters ontdekken gezamenlijk de organisatie, de tuinbouwsector en de kansen die de tuinbouw nu en in toekomst biedt. Elke bijeenkomst staat in het teken van een centraal thema. De bijeenkomsten vinden een aantal keer per jaar plaats op verschillende inspirerende locaties gelinkt aan het thema. Zo wordt er nader kennis gemaakt met bedrijfsprocessen en kernwaarden en worden andere bedrijven en inspirerende locaties bezocht.   

Op een speelse en interactieve manier halen de deelnemers kennis op. Met creativiteit en toewijding wordt er verder gedacht. Zo ontstaat er een frisse stroom van nieuwe ideeën voor de toekomst van Pligt Professionals.   

Benieuwd naar de mogelijkheden om zelf een intern leiderschapsprogramma op maat te bieden?  Laat het ons weten en neem contact met ons op.   

  • Initiatiefnemer(s) Pligt Professionals
  • Deelnemers Jonge talenten van Pligt Professionals
  • Rol Floric Eindverantwoordelijk en organisator
  • Groepsgrootte 45 personen
  • Status Lopend

Heb je interesse om deel te
nemen aan één van de programma’s
of wil jij een programma op maat?