#groeigenoten

Trainingen

Trainingen

Op zoek naar
de juiste groei?

Staat er een generatiewisseling op je te wachten? Of wil je inzichten in de effectiviteit van je team? Wil je leren effectief te communiceren en je tijd goed te besteden? Of sta je voor een strategische uitdaging en ben je op zoek naar de juiste tools? We bieden trainingen op maat die aansluiten bij inhoudelijke en strategische vraagstukken, leiderschapsvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling.

Onze trainingen

 • Leiderschap in het familiebedrijf

  De training leiderschap in een familiebedrijf is voor iedereen die te maken heeft met familiebedrijven in de tuinbouw. Samen met de deelnemers onderzoeken we wat het betekent om in een familiebedrijf te werken. Cultuurvraagstukken, continuïteitsvraagstukken en strategievraagstukken zijn onderdeel van deze trainingsmodule. Deze training gaat over reflectie en bewustwording wat de plek waar jij werkt voor jou betekent, over verschillen en overeenkomsten tussen de familiebedrijven in de sector.

 • Training teams in de tuinbouw

  In deze training wordt de vraag ‘wie ben ik in het team’ beantwoord. Of je nou in het MT zit of onderdeel uitmaakt van het teeltteam. Je hebt te maken met verschillende competenties die elkaar idealiter aanvullen. In deze training onderzoek je eerst je eigen kwaliteiten en valkuilen. Waar ben je goed in? Wat heb je te leren? Wat is je voorkeursrol?  

 • Persoonlijk leiderschap in de tuinbouw

  In de training persoonlijk leiderschap in de tuinbouw(techniek) komen verschillende onderwerpen aan bod. De training geeft je inzichten in jouw kenmerken en kwaliteiten als leider in de tuinbouw en handvaten om skills die je als leider nodig hebt verder te ontwikkelen.  

 • Strategie & Ondernemerschap <br>in de tuinbouw

  Strategie en ondernemerschap in de tuinbouw- en agrosector onderscheid zich wezenlijk van andere sectoren. Er is een grote afhankelijkheid van elkaar in de sector, maar ook veel intrinsieke motivatie om samen te werken. En dat maakt het een sterke sector. 

Heb je interesse om deel te
nemen aan één van de trainingen
of wil je een training op maat?

Heb je interesse om deel te<br> nemen aan één van de programma’s<br> of wil jij een programma op maat?
Florpartners