Over ons

Floric, een label van Florpartners, is de plek voor leiderschap en talentontwikkeling in de Nederlandse tuinbouw én agro. Talenten en (toekomstige) leiders komen hier samen. Om te groeien en onze prachtige sector richting te geven. Wij bieden leergierigen ontwikkelprogramma’s, trainingen en coaching. Altijd vanuit de driehoek inhoud-persoon-netwerk. 

Wie wij zijn

Onze visie op leiderschap

Floric. Mind. Set. Match. 
Floric biedt groeiprogramma's en sparringpartners die jou helpen ontwikkelen. We laten elkaar groeien. Als nieuwsgierig talent, leider én als persoon. We delen moderne leiderschapsvormen en bekijken welke jou het beste past. We gaan samen uitdagingen aan, beantwoorden elkaars vragen en overwinnen obstakels.

Onze visie op leiderschap

Vera & Matthijs

Floric is ontstaan vanuit Florpartners. Vanuit de passie anderen te laten groeien en jong talent in de tuinbouw te laten floreren. Gebruik makend van het netwerk, de kennis én de professionals van Florpartners. En tegelijkertijd met een eigen focusgebied: leiderschap en talentontwikkeling. De trekkers van Floric zijn Vera en Matthijs.  

Vera: ‘Persoonlijke ontwikkeling met beide handen aanpakken, daar krijg ik energie van. Prachtige personen in onze mooie sector laten excelleren dat is waar ik voor ga. Onze sterke sector, heeft sterke leiders nodig.' 

Matthijs: 'Ik ben altijd bezig anderen in het middelpunt van de aandacht te zetten. Ze zich daarbij comfortabel te laten voelen en boven zichzelf uit te laten stijgen. En dat is mijn doel met Floric. Iedereen verdient het de fijnste versie van zichzelf te zijn en daarmee van zoveel mogelijk waarde voor zijn omgeving. Bovendien verdient iedereen een bredere blik op de wereld.'  

 

Floric staat voor floreren en verrijken. Voor samen en voor 'ik'.

Vera & Matthijs
Vera & Matthijs
Florpartners